Polední menu 19.2. -23.2. 2018

 

-

 

Polední menu

Restaurace Na Farkáně

26.2. –2.3. 2018 od 11:00 do 15:00

 

Bažantí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

45,-

 

Specialita

250 g Sirloin steak Argentina grill,

pečená brambora s bylinkovým sauer creme

 (argentinský vysoký roštěnec)

239,-

 

Vepřová krkovice pomalu tažená v černém pivu a divokém koření,

variace knedlíků, dušené zelí

119,-

 

Smažené kuřecí stripsy, bramborové pyré s čerstvým koriandrem

129,-

 

2 ks Barevný masový špíz v sezamu s omáčkou teriyaki,

jasmínová rýže

129,-

 

Šéfkuchař doporučuje

Jehněčí rillette v pita chlebu s pikantním dipem,

malé hranolky

139,-

 

Informace o alergenech u obsluhy