Denní menu 6.8.- 12.8.2018

Restaurace Na Farkáně
13. - 19. 8.
 
 
 
 
Pikantní studená rajčatová polévka s vůní limetky
45,-
 
TIP TÝDNE
200g Hovězí vysoká roštěná Ribeye Irsko,
gratinované plněné Portobello
245,-
 
Vepřová panenka ve slanině plněná kozím sýrem, bylinkové brambory
159,-
 
Jemně sekané jehněčí v tomatové omáčce provoněné rozmarýnem,
 bramborové pyré gratinované sýrem Gouda
149,-
 
Po domácku uzená vepřová kýta, pyré ze žlutého hráchu,
zelí z červené řepy
129,-
 
 
Pomalu tažená hovězí líčka na víně, bramborové pyré
149,-
 
 
Zmrzlina (3kopečky) s omáčkou z lesního ovoce, šlehačka
89,-
 
 
Restaurace Na Farkáně
20. - 24. 8.
 
Krémová pórková polévka s chia semínky
45,-
 
 
Dozlatova pečený pstruh, hranolky
149,-
 
Tatranské kuře
(bramboráčky, kuřecí maso, žampiony, pórek, sýr)
139,-
 
Šunka od kosti, jemná bramborová kaše, okurkový salátek
129,-
 
200g Steak  hovězí váleček Argentina, opečené brambory se švestkami a slaninou
199,-
 
 
Penne s chorizem, mladou cuketou a cherry rajčátky,
parmazánové hobliny
129,-
 
 
 
 
Informace o alergenech u obsluhy