Denní menu 8.10. - 12.10. 2018

 

 

 

Restaurace Na Farkáně

 

Frankfurtská polévka

45,-

 

Bramborové noky s kuřecím masem, žampiony a smetanou, parmazán

129,-

 

TIP ŠÉFKUCHAŘE

200g Steak z čerstvého lososa v úpravě teriyaki,

smažené nudle se zeleninou, sezam

239,-

 

Segedínský guláš, domácí houskový knedlík

129,-

 

Kuřecí steak, grilované barevné papriky, šťouchaný brambor

139,-

 

 

Vepřová panenka sous vide, pommes frites, dip z modrého sýra

149,-

 

Babiččiny šunkofleky s uzeným masem, kyselá okurka

119,-

 

Informace o alergenech u obsluhy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Restaurace Na Farkáně


Jemný žampionový krém
45,-

Vepřová kýta na zeleném pepři, jasmínová rýže
119,-

TIP ŠÉFKUCHAŘE
200g Steak z čerstvého lososa, bramborovo-špenátové pyré,
grilovaná cherry rajčátka
239,-

Rolovaný jehněčí bok provoněný čerstvými bylinkami a česnekem,
opečené zeleninové brambory
139,-

1/4 pečené kachny, variace domácích knedlíků, dušené zelí
139,-

Vepřová játra na roštu, hranolky, naše tatarská omáčka
119,-

Smažený sýr Leerdammer, hranolky, naše tatarská omáčka
129,-

Salát Caesar s lososovými nugetami, máslové krutony, parmazán
145,-

Babiččiny dukátové buchtičky se šodó
89,-

Informace o alergenech u obsluhy